クリスマスのローストビーフ

コロナ禍で運動不足解消の散歩と食材の買い物しか外に出ない生活が続いてます。

With the corona sickness, I continue to live a life where I can only go out for a walk to solve my lack of exercise and shopping for ingredients.

 

そんな中クリスマスだったので、安い肉ですが買ってきてローストビーフ作ってみました。

Meanwhile, it was Christmas, so I bought cheap meat and made roast beef.

 

チキンだろ!という声は無視します。

It ’s chicken! Ignore the voice.


加工前のお肉。デッカ。

Meat before cooking.it's very big. 

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半分をローストビーフに、もう半分をビーフシチューにしました。

Half of it was cooked into roast beef and the other half was cooked into beef stew.


↓ローストビーフ

表面焼いてオーブンで15分、15分休ませて、再度10分オーブンへ。

Bake the surface in a frying pan and bake in the oven for 15 minutes. Then let it rest for 15 minutes and then oven again for 10 minutes.

 

表面焼いたフライパンでみじん切りの玉ねぎをバターで炒めて醤油で味付けすればソースも出来ます。

You can also fry chopped onions in butter and season with soy sauce to make a sauce.

 

簡単なので、おすすめです。

It's very simple, so it's recommended.

 

ローストビーフ(roast beef)
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ローストビーフ丼(roast  beef bowl)

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